Referenties

Referenties

Deze referenties zijn geschreven door enkele klanten van Marijn Bent webservice.

“Geen 9 tot 5 mentaliteit, gewoon bij een vraag gelijk hulp aanbieden”

Ik had al een website, en deze wou ik uit laten bouwen tot een webshop. Ik kwam bij Marijn terecht en we zijn gelijk gaan brainstormen. Het eerste wat mij vooral op viel, is dat hij heel goed wist waar hij het over had. En het daarom in “normale” taal aan mij uit kon leggen. Hierdoor was voor mij de keuze erg makkelijk om Marijn de vrije hand te geven. Deze site heeft hij van uit niks helemaal opgebouwd. Ik kon hem niks anders aanleveren dan wat kleine stukken informatie.

Toen eenmaal de site opgebouwd was, begon voor mij het kunst en vliegwerk. Althans dat dacht ik. Ik moest als leek zijnde op dit vlak, producten gaan invoeren. Nu had Marijn daar een goede oplossing voor. Hij heeft via een video boodschap mij stap voor stap voor gedaan hoe ik aan de slag moest met invoeren. Ondanks dat ik er in het begin nog niet veel van snapte kon ik hem op welk tijdstip dan ook berichten. En hij nam gelijk tijd voor me, om me even te helpen.

En nu nog steeds als ik vragen heb, kan ik altijd terecht. Geen 9 tot 5 mentaliteit, gewoon bij een vraag gelijk hulp aanbieden.

Brianne van Impelen

 

“Al mijn ideeën die ik had, nam hij gelijk mee in zijn ontwerp”

Ik had al een tijdje een website, deze was altijd netjes onderhouden en redelijk up to date. Na verloop van tijd, was ik toe aan een nieuwe vormgeving. Via via bij Marijn te recht gekomen, en met hem aan de praat geraakt voor het aanpassen van mijn site. Hij nam dit heel professioneel op, en pakte gelijk alles aan. al mijn ideeën die ik had, nam hij gelijk mee in zijn ontwerp. Verder heb ik hem de vrije hand gegeven om er een mooi geheel van te maken. Hij heeft oude stukken gebruikt. Maar vooral nieuwe en verbeterende stukken. Dit maakt de site toch wat professioneler.

Nu houd Marijn voor mij de site up to date. Ik hoef alleen maar stukken aan te leveren. En binnen een snel moment staat het al weer online. Een van de zoveel goede services van Marijn.

Brianne van Impelen

 

“Ik ben ontzettend blij dat Marijn ons die dag uit de brand heeft geholpen”

Marijn Bent heeft voor zijn klas binnen 2 lesuren een complete site gemaakt voor een opdracht voor het vak Duits. Marijn is iemand die goed luistert naar wat er nodig is voor een website, hij communiceert goed over wat hij van plan is en draagt pragmatische en originele ideeën aan. Hij kan erg goed onder tijdsdruk werken en blijft rustig en vriendelijk. Ik ben ontzettend blij dat Marijn ons die dag uit de brand heeft geholpen en zo een mooie en bruikbare site voor het vak Duits heeft gemaakt. Heel veel dank daarvoor!

Marrit Hoeks – van de Guchte

(Docente Duits Roland Holst College en onderzoeker Research Institute of Child Development and Education, Universiteit van Amsterdam)