Webshop

Een eigen webshop

Steeds meer mensen willen producten op het internet verkopen, een eigen webshop. Helaas is het niet zo makkelijk om een webshop te maken en deze ook beheren. Hier komt nu verandering in. Wij kunnen voor een zeer makkelijk te onderhouden webshop zorgen.

Zeer makkelijk te onderhouden betekent niet dat u weinig met dit systeem kunt. Integendeel, met dit systeem kunt u erg veel. Zo kunt u eenvoudig de breedte en lengte van uw producten invoeren, de voorraad automatisch laten bijhouden en (tijdelijke) aanbiedingen aanmaken.

Het systeem dat wij gebruiken draait op WordPress. WordPress is een krachtig content management systeem, dus u kunt ook statische pagina’s maken met vaste tekst en afbeeldingen, bijvoorbeeld een ‘Over ons’ pagina.

Het design

Webshops zien er niet altijd mooi uit. Vaak zijn webshops grauw en zien er oud uit. Bij WooCommerce is dit niet het geval. Elke dag zijn er ontwikkelaars aan het werk om ontwerpen voor WooCommerce te maken. Hiervan maken wij natuurlijk gebruik. Zo ziet uw webshop er fris en modern uit.

Website WordPress king Webshop
online betalen Webshop

Makkelijk online betalen

Bij de webshops die wij leveren kunnen uw klanten eenvoudig online betalingen verrichten. Op dit moment bieden wij de volgende betalingsmogelijkheden aan:

[service title="iDeal" icon="http://www.marijnbent.nl/wp-content/afbeeldingen/Webshop-iDeal-logo.gif" size="32"]Met iDeal kunnen uw klanten eenvoudig geld storten op uw rekening. Als het geld gestort is krijgt u automatisch een bericht.[/service] [service title="Paypal" icon="http://www.marijnbent.nl/wp-content/afbeeldingen/Webshop-Paypal-icon.jpg" size="32"] Met PayPal kunnen uw klanten eenvoudig het geld storten naar uw rekening. U krijgt automatisch een bericht dat het geld gestort is.[/service] [service title="Overschrijving" icon="http://www.marijnbent.nl/wp-content/afbeeldingen/Webshop-Overschrijvings-icon.png" size="32"] Uw klanten kunnen eenvoudig het verschuldigde bedrag naar uw bankrekening sturen, en als u het ontvangen heeft, kunt u het product leveren. [/service]

Hoe gaan wij te werk

1.

Als eerst zullen wij overleggen wat u met uw webshop wilt. Dit kan gewoon via de email of Skype. Tijdens dit gesprek bespreken wij het uiterlijk van uw webshop en hoeveel producten u ongeveer wilt verkopen. Hier kunt u al uw wensen uiten. Wilt u bijvoorbeeld een extra opties toevoegen aan uw producten, meerdere afbeeldingen per product of een review mogelijkheid, dit komt allemaal aan spraak in het eerste gesprek.

2.

In de tweede fase gaan wij opzoek naar een geschikt ontwerp die wij kunnen gebruiken voor uw webshop. Er zijn vele ontwerpen voor WooCommerce gemaakt die eenvoudig en snel gebruikt kunnen worden. Het voordeel hiervan is dat een bestaande thema veel voordeliger is dan een custom design. Natuurlijk passen wij zo’n bestaande ontwerp helemaal aan aan uw wensen.

3.

Als u akkoord bent gegaan met het ontwerp, zullen wij de laatste puntjes op de i zetten qua layout. In de derde fase passen wij bijvoorbeeld de kleuren aan en zetten uw logo in de header.

4.

In fase nummer 4 zullen wij de webshop voorzien van alle benodigde pagina’s. Ook zullen wij 5 producten voor u toevoegen als u de tekst en afbeeldingen aanlevert.

5.

In de laatste fase lopen wij samen met u de webshop na of alles klopt zoals u het wilt. Bent u helemaal tevreden, dan mailen wij u de inloggegevens en kunt u uw webshop zelf beheren.

Webshop Contact via email Webshop
Website Webshop Videocursus Webshop

Niet erg technisch met de computer?

Bent u niet zo technisch met de computer, maar wilt u toch uw eigen webshop bijhouden? Dit is geen enkel probleem. Bij iedere webshop die wij aanbieden krijgt u gratis een WooCommerce videocursus.

In de videocursus behandelen wij alle basisverrichtingen. Hoe voegt u een product toe of hoe bewerkt u een bestaand product. Ook behandelen wij in de videocursus hoe u bijvoorbeeld extra opties toevoegt aan u product en hoe u extra afbeeldingen kunt toevoegen aan een product.

Met deze videocursus kunt u dus meteen aan de slag.
[note color="#FFFBC9"]Let op: De videocursus komt eind dit jaar online.[/note]

Snelle, betrouwbare webhosting

Bij de website die wij voor u kunnen maken bieden wij ook webhosting aan. Webhosting heeft u nodig om de bestanden van uw website te versturen naar uw bezoekers, zodat zij de website te zien krijgen.

De webhosting die wij aanbieden is van zeer hoge kwaliteit en de servers staan in Nederland. Dit zorgt ervoor dat uw website snel geladen wordt. Verder zijn er supersnelle verbindingen met servers over op de wereld, zodat uw website ook snel geladen is in andere landen.

Als u kiest voor de webhosting bij ons kost dit u 9,95 euro per maand. Voor dit geld krijgt u genoeg ruimte om veel afbeeldingen op uw website te zetten. De domeinnaam, dat normaal 10 euro per jaar kost, krijgt u het eerste jaar er gratis bij. Met een domeinnaam naar uw keuze is uw website te vinden op www.uwkeuze.nl.

Als u meer details wilt over de webhosting voor uw website, selecteer dan de optie dat u webhosting bij uw website wilt ontvangen onderaan deze pagina.

 
 
Website Webshop Webhosting Webshop

Vraag meer informatie aan

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

 

Wist u dat …

[list style="arrow"]
  • Een (simpele) webshop al vanaf € 250,- verkrijgbaar is
  • Binnen 2 weken uw webshop online kan zijn
  • U eenvoudig producten aan uw webshop kunt toevoegen
  • Uw webshop op alle moderne browsers goed te zien is
[/list]

Deel deze pagina

Kent u iemand die een website nodig heeft? Deel deze pagina snel via uw sociale netwerken of email.

Liever bellen?

Belafspraak maken Webshop